SDVP – Contact

Scuba Diving Vinkeveense Plassen (SDVP) is een duikschool waar je kunt leren duiken maar ook gewoon bootduiken kan maken! Als je zin heb om een bootduik of zelfs een nachtduik te maken neem dan even contact op met Bart Jan Bootsma om een afspraak te maken. Er is van alles mogelijk, even een duikupdate voordat je weer naar het buitenland vertrekt om toch wat zelfverzekerder op reis te gaan of gewoon omdat je nieuwsgierig bent hoe het water in Nederland is… Van uitgebreide ondersteuning tot zelf een vrije duik maken, alles is mogelijk! Ook alle duikmateriaal kan je huren, vele verschillende maten zijn beschikbaar en alles in goed staat onderhouden!

Deze site is een blog waar de verhalen, belevingen en nieuwtjes met betrekking tot duiken en de duikschool Scuba Diving Vinkeveense Plassen worden geplaatst.

Via de Facebook groepspagina ‘Scuba Diving Vinkeveense Plassen’ worden links naar deze pagina geplaatst. Wordt ook lid van deze groep en wordt automatisch op de hoogte gehouden van activiteiten en nieuwtjes…

Contact
Scuba Diving Vinkeveense Plassen
Bart Jan en Shireen Bootsma
0294-293781 of 06-10126264
Arkenpark De Plashoeve 4a
3645 AG Vinkeveen
VINKEVEENSE PLASSEN
Email: info@sdvp.nl 
www.sdvp.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s