IJsduik 2018

We hebben twee mooie IJsduiken gemaakt bij SDVP! Noodgedwongen waren we aangewezen op het duiken in de haven. De ijsgoden waren niet zo vriendelijk om bij SDVP het water in ijs te veranderen…. door de sterke oosterwind bleef daar helaas het water gewoon water.

De weersverwachting was bijzonder, het zou zelfs 9 graden worden… dus dat beloofde wat. Onderwater bleef het gewoon 2 graden ;-).

We waren met een gezellig klein groepje, 6 duikers en natuurlijk Bart Jan die het geheel leidde. Met Freek, Robbert, Wim, Arie, Martin en Bart Jan. We doken in twee groepen…

Ik dook met Arie die mooie foto’s ging maken, de eerste duik heb ik niet gefilmd. Hieronder een paar prachtige foto’s van Arie Vreugdenhil!

De tweede duik zijn we de rand van het ijs op gaan zoeken, Arie wilde de ijsklompen op beeld krijgen… Hier heb ik wel gefilmd waar je het resultaat hieronder kan zien 🙂

Na de duik zijn we heerlijk verwend met snert en broodjes worst en kroket! Kortom een heerlijke duikdag 🙂

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in IJsduiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s