Mooie laatste duik van 2015!

imageEen mooie laatste duik om een mooi duik jaar af te sluiten Glimlach. Vandaag waren Nancy, Sandra, Stefan en ondergetekende er om een duik te maken! Bart Jan heeft nog steeds last van bronchitis Bedroefde emoticon dus kon helaas niet mee.

Het was niet echt helder water, leek wel of er al een groep voor ons was geweest… ook het weer deed zijn best om het donker te houden onderwater Knipogende emoticon, het was een beetje druilerig weer. We besloten om maar Zandeiland 8 zuid kant weer eens te nemen, we begonnen een beetje aan de kant van Zandeiland 9 om vervolgens een rondje te zwemmen richting het grote wrak.

imageimage

imageSandra had vandaag haar 3 finger gloves 7mm van Bare bij zich, had ze van Sinterklaas gekregen Knipogende emoticon. We hadden er allemaal veel zin in en waren blij verrast met het aantreffen van een mooie paling… die lag een heel tijdje te poseren voor ons tot ze er genoeg van kreeg. Vervolgens bij het grote wrak aangekomen waar we rustig om en in hebben gezweefd waarna we een bezoekje aan de Wesp brachten. Dit was ooit een mooi strak rood zeilbootje, maar daar is weinig meer van te zien Bedroefde emoticon.

imageimage

imageNog even bij een leuke snoek gelegen voordat we terug gingen naar de boot. Het was weer een prachtige duik waar we lekker hebben gezweefd Glimlach.

 

Hieronder een kort video samenvatting van de duik:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s