Bootduik op ZE6 met grote snoek met kapotte bek

imageDeze keer begon de duikdag voor mij dat Bas en Jesse hun theorie hebben gehaald voor hun Open Water Cursus en hiermee gecertificeerd zijn voor Open Water Duiker Glimlach. Nogmaals gefeliciteerd!!!

Bart Jan en Stefan hadden er al twee duiken op zitten… imageStefan was iets te enthousiast met het uittrekken van zijn droogpak… trok zijn seal stuk. Gelukkig had Bart Jan nog een droogpak, een neopreen droogpak. Was even wennen voor Stefan Knipogende emoticon.

Rafael was er ook dus hadden we een leuk clubje bij elkaar Glimlach. Bas en Jesse verzilverde hun vrije duik en gingen met Bart Jan mee een rondje zwemmen .

imageRafael, Stefan en ondergetekende gingen een eigen rondje, eerst richting de diepe put, maar is toch wel heel ver zwemmen, na 15 minuten op 18/19 meter gezwommen te hebben zijn we maar richting het noorden gegaan om vervolgens na een paar mooie heuvels weer richting de kant te gaan van ZE6. Onderweg een leuke snoek gezien Glimlach. Het was bijzonder helder en prachtig om de heuvels onderwater te zien!

imageOp onze weg terug zien we een grote snoek! Helaas was de bek van deze snoek aan een kant helemaal kapot getrokken. Dan ben je toch wel even heel boos op de visser die dit op zijn geweten heeft Bedroefde emoticon. Blijkbaar heeft ie wel een manier van overleven gevonden, hij is niet vermagerd…

imageimage

Kortom het was een hele leuke duik! Weer mooie indrukken meegekregen van de onderwater wereld van de Vinkeveense Plassen!

Hieronder een kort video verslag:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s