Mooie nachtduik bij SDVP

imageWe hebben afgelopen dinsdagavond een prachtige nachtduik gemaakt Glimlach weer veel leven onderwater gezien Glimlach. Vandaag hadden Chiel en Mike hun Advanced Open Water nachtduik en zwommen Rob, Eric en Erna mee om een prachtige nachtduik te maken Duim omhoog.

imageChiel en Mike hadden al een theorie sessie vooraf over wat ze konden verwachten en wat de signalering afspraken zijn onderwater Glimlach.

Ondertussen waren Rob, Eric en Erna ook gearriveerd, na de koffie hebben we de setjes opgebouwd en alle imagematerialen ingeladen Grapje. Het was geen heldere avond, wat de nachtduik alleen maar sneller ‘donker’ maakt… wat uiteindelijk het doel is van de nachtduik. Voor de AOW opleiding is dit best een spannende duik, alles is donker, je heb veel minder waar je mee kan oriënteren waardoor de buoyancy controle lastiger wordt.

imageErna ging met een 10 liter en 140 bar het water in, terwijl alle andere met 200 bar 12 liter de duik begonnen… maar Erna bleek nog best wel wat over te hebben na 65 minuten duiken op een gemiddelde diepte van 8 meter Verraste emoticon.

imageWe gingen op weg naar de snoekbaarzen, onderweg heel veel kreeftjes en baarzen tegengekomen… uiteindelijk heb ik er zelf 3 snoekbaarzen gezien Glimlach. Prachtige nieuwsgierige vissen… als je geduld heb komen ze even langs om bij je lamp te kijken! Op de terugweg nog twee mooie snoeken die ook niet zo verlegen waren Knipogende emoticon.

Kortom een prachtige nachtduik! Hieronder een kort video verslag:

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Nachtduik, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s