Zandeiland 8 mooie boot duik met peilingen voor kaartje

imageVandaag hadden we een behoorlijke boot vol en was het heel gezellig Glimlach. Bart Jan had vandaag 3 afvaarten gepland… en dit was de laatste van vandaag Knipogende emoticon. Tijs met zijn broer was er ook weer Glimlach en Jamey, Marco en Tobey en Willem was er ook maar natuurlijk ook Martijn en Stefan! Kortom een gezellige drukte!

imageVandaag gingen we naar Zandeiland 8 waar we buddy paren organiseerde, Stefan, Martijn , Willem en ondergetekende waren een groepje… We zouden gelijk een aantal peilingen doen om het kaartje af te krijgen Glimlach. Net als bij ZE3 willen we hier een kaartje hebben zodat je die kan meegeven voor onderwater opdrachten Verhitte emoticon. Helaas was één van mijn boeien kapot gegaan… een scheurtje boven in Bedroefde emoticon. Na 3 pogingen om hem toch omhoog te krijgen kreeg ik het eindelijk door Emoticon met ontblote tanden.

imageimage

imageHet leuke is dat als je de peilingen neemt je altijd weer verrast bent van de locatie en de afstanden Glimlach. Willem bleek een beetje verrast, die had niet meegekregen dat we de boeien omhoog zouden schieten… Verraste emoticon maar liet het allemaal gebeuren Knipogende emoticon.

Uiteindelijk hebben we alle wrakjes aangedaan en hebben we een ruime 60 minuten heerlijk gedoken Glimlach.

Hieronder een kort video verslag:

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s