Duik op het nieuwe wrakje in Vinkeveen

imageVandaag zondag 22-2 hebben we een mooie duik gemaakt op het nieuwe wrakje Glimlach Nu overdag in plaats van een nachtduik Knipogende emoticon. Het wrakje ligt best wel uit de slinger… of je nu met een 12 liter alle wrakjes kan aandoen in één duik weet ik niet zeker… flink doorzwemmen!

imageHet was een leuke duik met Bart Jan, Stefan, Ron en ondergetekende Glimlach, Ron die ging nu met buisjes onderwater… buisjes in zijn pols seal om zijn droog handschoenen van lucht te voorzien. Dit voldeed erg goed, wel grappig om te zien hoe de drooghandschoen mannen met een handen in de lucht aan het zwaaien zijn alsof het carnaval is Emoticon met brede lach.

imageOnderweg kwamen we de grote snoek tegen die we afgelopen nachtduik ook hebben gezien. Hij is weer een stuk magerder… als het zo doorgaat haalt ie volgende week niet Bedroefde emoticon. Was wel een grote snoek!

Het nieuwe wrakje ligt er overdag ook mooi bij! Wel grappig is dat de eerste nachtduik met Nancy waren we erlangs gezwommen… maar achteraf zijn we er wel vlak langs gegaan Verraste emoticon… Maar we hebben wel twee leuke nachtduiken gemaakt om deze in het donker te vinden Knipogende emoticon. Bij het wrak hebben we een marker opgelaten en zijn we nog even naar boven gegaan om de ligging van het wrak te bepalen… precies wat we verwachte Glimlach.

imageimageimage

Ron kreeg nog last van een lekkende eerste trap… een stroompje bellen steeg op uit zijn eerste trap. Gelukkig hebben we erger voorkomen en zijn er geen ongelukken gebeurt!

imageIkzelf had vandaag mijn Bare CT200 Boot Liner sokken aan die ik bij Scuba Center Amsterdam had gehaald. Géén koude voeten Glimlach en met mijn Bare 3 finger gloves 7mm géén koude vingers!! Kortom een heel comfortabele duik gemaakt zonder kou!

 

Hieronder een kort video verslag:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s