Zondagmiddag bootduik bij Zandeiland 10

Duiken 001De middag begon regenachtig tot we onderwater waren, daarna begon de zon snel door de wolken heen te prikken Zon. Dit merkte we goed onderwater Glimlach.

Ron gaf aan dat hij graag bij Zandeiland 10 weer eens onder het wateroppervlak wilde gaan kijken… Glimlach. Afgelopen vrijdag waren we al bij zandeiland 8 geweest.

imageWe hebben behoorlijk doorgezwommen en even voor eiland 11 geweest. Een mooie snoek gezien en een grote snoekbaars Glimlach. We hadden verwacht wat meer grote vissen te zien… Wat wel opviel was dat er best wel grote plekken ‘groen’ aan het ‘rotten’ was… heb ik nog niet eerder gezien op deze schaal.

Aan het eind van de rit liet Bart Jan zijn ballon op Glimlach.

image

Na een duik tijd van 67 minuten en een diepte van 18,5 meter met een gemiddelde diepte van 9 meter had ik nog 25 Bar over… moet erbij vertellen dat ik vanaf 40 Bar behoorlijk ondiep ben gaan zwemmen Glimlach

Maar er was ook nog een verzoek om in een diepte van 3 meter te gaan zoeken naar een stuk gereedschap bij een ven de arken. Ondanks dat iedereen veel meer lucht over hadden moest diegene met het minste lucht gaan zoeken… Teleurgestelde emoticon. Helaas niets gevonden Bedroefde emoticon.

Duiken 022Maar wat een geweldige verassing, Shireen had de barbecue opgestookt en voor ons een hamburger gemaakt!! Met saté saus Feestende emoticon.

 

 

Hieronder een video samenvatting:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Bootduik, Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s