Eerste duik van 2012

imageDe eerste duik van het jaar zit er weer op Glimlach Het weer was redelijk gunstig, lekker fris maar toch warm voor de tijd van het jaar 8 graden met een strak dun windje… Stefan kon vandaag helaas niet vanwege verkoudheid. We waren met zijn tweeën Bart Jan en ondergetekende.

We hebben eerst een paar tuinstoelen gered… tenminste een touw aan gebonden, ze waren nogal zwaar… we kregen ze er niet zomaar uit. Dus mogen de eigenaren daar iets op verzinnen.

imageWe zijn bij Eiland 7 gaan duiken, een beetje aan de zuid kant waar we nog niet zoveel zijn geweest… Zou een goede oefening zijn geweest voor kompas duiken, de ondergrond was nogal bedrieglijk Sukkelige emoticon leek net of we een heel andere kant op zwommen Knipogende emoticon. Je ziet pas een beetje leven vanaf de 15 meter, soort garnaaltjes, kleine baarsjes, snoek en snoekbaars en natuurlijk een paar (gele) revier kreeftjes. Blijkbaar houden de rode kreeftjes van warmer water Knipogende emoticon.

imageOndanks de koude vingers van Bart Jan hebben we een leuke ontspannen duik gemaakt naar de 21 meter met een duiktijd van 41 minuten en een water temperatuur van 6 graden.

 

Hieronder een kort video verslag:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s