Introductieduik Sven en Jordy en Timothy slagen voor OWD

31072011273Vandaag hebben we een introductieduik gedaan met mijn neefje Sven, deze had de duik gekregen voor zijn verjaardag, en Jordy en Timothy slagen voor OWD. Het was even spannend maar toch uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd Glimlach

Om zeker te zijn van het succes hadden ze wel enige hulptroepen meegenomen, namelijk hun vriendinnen die ze even moed in spraken voordat we onderweg ingingen Knipogende emoticon. Maar zenuwen voor niets, de laatste duik ging geweldig goed Emoticon met brede lach Duim omhoog.

Duiken 006Voor Sven was het ook een spannende dag, eindelijk een duik maken in de Vinkeveense plassen. Hoewel hij niet verwachte dat we in de plassen zouden duiken maar in een zwembad was hij bijzonder enthousiast geworden Glimlach

Zoals verwacht ging het natuurlijk bijzonder goed… hoewel zijn moeder nog even liet weten dat er dus echt niets fout mocht gaan Omhoog wijzend.

31072011270Na enige dreigementen mocht Sven toch mee!Engel En wat een plezier heeft ie gehad onder water… Na goede instructies over signalen en klaren van de oren ging het gewoon heel lekker… zou bijna even de 10 meter aan getikt hebben maar dat bewaren voor wanneer Sven voor zijn brevet gaat… nu hebben we even op de 3 meter langs het talud naar beneden gezwommen. Nog een mooie snoek gezien!

Hieronder een kort video verslag:

Advertenties

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Activiteit, Duiken, Introductieduik, Opleidingen, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s