Stoere zondagmiddagduik

Duiken 005Het was echt wel goed najaar weer met veel wind en niet echt warm met 14 graden op de meter (midden in de zomer). We hadden er allemaal wel veel zin in om te gaan duiken en voor sommige van ons te leren duiken Glimlach De gebroeders hadden zelfs gebak meegebracht wat ons te wachten stond na de duik Glimlach.

Duiken 006Het water was behoorlijk onstuimig, het sloeg gewoon over de boot heen en met zo’n wind ben je blij dat je duikpak aan heb… Het heeft ook wel weer iets bijzonders hoor, dat stampen op de golven GlimlachZieke emoticon

Helaas bleek het voor de vissen ook slecht weer, we hebben geen grote vissen gezien, alleen wat baars en een paling in zijn holletje, diep weggestopt. Maaike en Bart Jan zeggen wel een mooie snoek te hebben gezien…Groen van jaloezie

Duiken 007Maar het was wel weer de moeite waard! We hebben een lekkere duik gemaakt en na afloop een gebakje bij de koffie Emoticon met brede lach.

Hieronder een kort video verslag.

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Duiken, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Stoere zondagmiddagduik

  1. Bart Jan zegt:

    Was blij dat ik mijn wintermuts op had……….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s