Verjaardagscadeau voor Michelle van Paul

imageZondagmiddag 17-7-2011 een prachtige duik gemaakt bij Zandeiland 8! Paul had Michelle een introductie boot duik cadeau gedaan! De dag begon eigenlijk bijzonder goed, mooi weer, niet te warm echt een dag om te gaan duiken… Maar helaas duurde dit te kort Glimlach we waren net omgekleed en in de boot of het begon al te regenen en zelf te hagelen… Teleurgestelde emoticon Maar het mocht de pret niet drukken…

Duiken 005Bij het eiland aangekomen is Bart Jan met Michelle en Paul bezig geweest en hebben zelfs een paar leuke oefeningen die bij het behalen van je brevet ook nodig zijn gedaan… Het was gelukkig goed zicht!! Ik was even bang dat door de regen het water een beetje troebel zou zijn maar dat was gelukkig niet het geval!

Stefan, Michel en ik zijn vervolgens een rondje gezwommen van het grote wrak naar de grote veenblokken vlakbij de zeiltoren. Een mooie snoek en héél véél kleine visjes gezien.

imageBij terugkomst bleek Michelle en Paul het behoorlijk koud te hebben, daarom maar snel naar de basis voor de warme koffie en koek Glimlach.

Hieronder een kort video verslag:

 

Over Kees Fransen

Een business consultant met drie grote passies, mijn gezin, het duiken en het vastleggen van deze mooie sport en voor mijn werk ICT automatiseringsprocessen.
Dit bericht werd geplaatst in Duiken, Introductieduik, Vinkeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s